DWT Tango 300

DWT Tango 300

Ny vare

DWT Tango er et fortelt til helårscampister.

Teltet har en dybde på 300 cm. DWT har med Tango 300 skabt et, perfekt fortelt til fastlæggeren, der ønsker at bruge teltet året rundt.
Teltdugen er syet i kraftig PVC. Og teltet leveres som standard med 28 mm stål stænger. Teltets kvalitet er så høj, at mange forsikringsselskaber accepterer helårs brug af dette fortelt.

Flere detaljer

21 300,00 kr

49 kg

- +

 
Yderligere information

Forteltet kan også bestilles med en dybde på 240 cm.

Materiale: tag, forstykke og sidevægge er fremstillet af polyestervæv af høj kvalitet, som er coated på begge sider, vejrbestandig og fuldstændig afvaskelig, den benyttede vinduesfolie absorberer 90 % af UV-strålingen.

Forstykke: 3-delt, alle dele kan tages ud og udskiftes med hinanden, vinduer med vinduesafdækninger og lynlås, indgangsdøren kan flyttes og rulles op, verandaeffekt, vandrette og lodrette kanaler med velcrolukning, lommer med velcrolukning til verandastænger.

Sidevægge: Kan tages ud; indgangsdøren kan rulles væk til siden; myggenet-/folievinduer; dobbelte, aflåselige vinduesafdækninger med lynlås; vinduerne er udstyrede med gardiner; lodret og vandret kanal med velcrolukning til stormstang; kan udvides med udbygning på højre side.
Med et yderligere udluftningsvindue i hver side

Stænger: 28x1 mm stål. Stængerne kan i mod en mere pris, opgradereres til 32 x 1,5 mm stål.

Hvis forteltet skal stå året rundt, anbefaler vi at tilkøbe købe vikingepakken. Du finder vikingepakken under tilbehør, længere nede på siden.

Se video af teltet (Tysk Tale)

https://www.youtube.com/watch?v=tPKxZV_XppE

Tilbehør

12 produkter i samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu