Nordisk Alfheim 19.6

Nordisk Alfheim 19.6

Ny vare

- passer til 8-10 personer
- med dør og vinduer
- meget let at opstille
- indgang kan åbnes halvt.
- top ventilation kan åbnes indefra
- gulv med lynlås kan tilkøbes
- sovekabine kan tilkøbes
- vægt: 18 kg
- mål: 500 x 500 x 350 (19.6 m2 gulv)

Flere detaljer

Limited special offer

6 659,10 kr

7 399,00 kr

-10%

20 kg

- +

 
Yderligere information

Det ultimative ”show off” telt

Et Alfheim tipi telt er super til overnatning, events, fester og grupperejser. Eller hvis men simpelthen bare ønske sig, et glamourøst anderledes telt, der vil bliver lagt mærke til. Teltet har plads nok til 8-10 personer. Alfheim er opkaldt efter lysalfernes hjem , da tipien er et meget lys og let. I toppen er der mulighed for at åbne op, så man kan nyde stjernehimmelen.
 
Skræddersyede sovekabiner kan tilkøbes, samt et gulv med lynlås. Uden gulvet er det muligt at lave et lille lejrbål i teltet, eller placere en lille ovn. Til dette åbnes topventilationen nemt, så røg kan komme ud. Tipiteltet er meget let at opstille, da der kun er en stang i midten.

Det lækre og åndbare bomuldsstof skaber et telt, med et perfekt indeklima og ventilation. Inde temperaturen, er sval selv på meget varme sommerdage. I vil opleve mange misundelige blikke, når i selv på de varmeste sommerdage, træder veludhvilede ud hen af formiddagen, hvor de andre for længste er kogt ud af deres telte. I et bomuldstelt har man faktisk ingen kondensproblemer.

5 produkter i samme kategori:

Menu